Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dýňový koláč

17. 10. 2018

Připravíme si 160 g polohrubé mouky,

44149975_905500349646453_7684125229064388608_n.jpg

1 ks kypřícího prášku,

 

44152027_312589126004592_196456154920910848_n.jpg

50 g cukru, špetku soli, skořici, lžíce nastriouhaného závoru a vše promícháme.

 

44157631_702483730113504_3095324256678969344_n.jpg

 

 

V druhé nádobě si rozmícháme dvě lžíce mléka, 100 ml oleje, 3 ks vejce - našleháme.

44255104_1082497025253650_289772741857378304_n.jpg

 

44253206_335889830520432_7758157962597629952_n.jpg

Obě směsy smícháme dohromady a vyšleháme do tekutého těsta.

44180477_308336113281107_7533341837973520384_n.jpg

Připravíme si 500 g máslové dýně. Dýni si oloupeme a nastrouháme.

44255875_1907163236064173_5550767122910543872_n.jpg

 

44178846_306703910129054_5982813933507969024_n.jpg

Přidáme do těsta a promícháme.

44190225_154813408802853_5543100739431170048_n.jpg

Vložíme do vymazané formy na koláč a pečeme na 180°C cca 35 minut.

44259795_744052365934209_4394272819693748224_n.jpg

Vytáhneme a necháme zchladnout.

44240159_2167844473432567_5900736756294090752_n.jpg

Připravíme si polevu. Na polevu budeme potřebovat 100 g másla, 100 g lučiny a 80 g cukru moučka. Rozmixujeme na tuhou směs. (mixujeme cca 8 minut)

 

44164474_173526033550514_7614529634834579456_n.jpg

Naneseme na vychladlý korpus a dáme do lednice zatuhnout.

44246226_1524462867699010_5097554730658299904_n.jpg

 

44232109_309069376579945_8137701929032613888_n.jpg

 

ZPÁTKY NA DOMOVSKOU STRÁNKU

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář